Verkoopstyling

WAAROM?
Omdat een koper op Funda binnen enkele seconden bepaalt of hij uw woning wel of niet komt bezichtigen. Omdat u misschien maar 1 kans krijgt. Omdat uw woning eruit moet springen tussen dat enorme aanbod. Omdat een koper anders kijkt naar uw woning dan uzelf. Omdat u door de bomen het bos niet meer ziet en er echt iets moet gebeuren. Omdat verkoopstyling loont! Omdat u WEL wilt verkopen…..

De presentatie van uw woning is van essentieel belang. Niet iedere koper kan “er door heen kijken”. Tegenwoordig staan er vaak vele vergelijkbare woningen te koop, waardoor de koper het voor het kiezen heeft, de zogenoemde kopersmarkt. Uw woning moet dus mooier en beter zijn dan die van “uw buurman”! En de kosten? Die staan niet in verhouding tot de enorme vraagprijsverlaging waar vele verkopers mee te maken hebben.

Het gaat bij verkoopstyling namelijk niet om het her-inrichten en verbouwen van uw woning met dure accessoires en meubels. Ik zal zoveel mogelijk gebruik maken van wat aanwezig is in de woning. De gemiddelde verkoopperiode? Sommige verkopers hebben te maken met dubbele lasten, soms al jaren. Uit onderzoek is gebleken dat 70 % van de woningen na verkoopstyling binnen 3 maanden worden verkocht!

HOE?
Doeltreffend en actief, volgens de House of KIKI aanpak! De Hands-On aanpak: niet schrijven maar doen!
Allereerst kom ik bij u langs voor een geheel vrijblijvend gesprek waarin wij uw wensen en mijn werkwijze gaan bespreken. Kijkend door de ogen van de koper, zal ik uw woning “analyseren”. Aan de hand hiervan maak ik voor u een offerte op maat, met als richtlijn lage kosten, optimaal resultaat. Indien u akkoord gaat zal ik op korte termijn aan de slag gaan. 

Ik zal uw woning in gemiddeld 2 dagen restylen tot een verkoopklare woning met een professionele fotoreportage welke u of uw makelaar op Funda kunnen plaatsen en kunnen gebruiken voor uw woningpresentatie. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met mij opnemen via telefoon of email. Ik kom graag geheel vrijblijvend bij u langs om uw woning te bekijken en een offerte op maat te maken.


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Contactgegevens

Maximiliaanstraat 23
5216AL 's-Hertogenbosch
T 0628595835
E info@femverkoopstyling.nl
KvK 56784287

Femke van der Mee verkoopstyling

Aangesloten bij: Stijlbon

Volg ons